Teste discromatopsie

9 răspunsuri la Teste discromatopsie

  1. stefan andrei zice:

    As vrea sa stiu daca testele de 38 si 24 se dau in orice spital din Romania si daca stiti ceva de testele SIFI pentru discromati.

  2. Stefan, nu toate cabinetele au cele doua seturi de planse. Cele mai comune sunt setul de 24 dar mai sunt si altele. Chiar si eu am dat in Cluj pe alt set, mai complicat, avea si cifre si litere pe aceeasi plansa.

  3. vio zice:

    stie cineva daca esti primit la examenul oftalmologic cu lentilele acelea pt discromati?…ms

  4. mihai zice:

    nici vb de a te lasa cu lentile…..apoi cand faci fisa medicala declari propria raspundere ca nu porti…dar tu ai facut rost de asa ceva?apoi unde poti gasi in afara de Arad??…

  5. vlad zice:

    am si eu o intrebare…daca nu vad unele cifre ale planselorIshihara setul 24 si in lumea reala vad culorile foarte bine inseamna ca sufar de discromatopsie???astept un raspuns….multumesc!

    • *Diana* zice:

      Nush ce sa zic…dar daca doar nr 24 nu lai vazut atunci e bn….cel putin mie mi-a iesit 13 % asa ca tu considerate norocos!

  6. alin zice:

    dak din 24 de imagini nu le vad pe toate…si defapt semaforul si toate culorile le disting asta inseamna ca sunt discromat???

  7. Vali zice:

    se pot varifica avizele medicale daca sunt false???

  8. Cristi zice:

    Si eu sunt șofer profesionist si am colegi care pică acest test si sunt foarte experimentați cu sute de mii km parcursi,colinda cu camionul toată Europa și nu au avut nici o problema,singura chestie mai nasoala după părerea mea este atunci când aplici prima data ca sofer profesionist si va fi greu să convingi un medic pt avizul apt daca ai genul asta de probleme mai ales la angajare,dar o dată cu acumularea anilor de muncă și experienței deja nu te mai purica chiar la sânge,mai ales dacă ai vechime în acel loc și nu ai avut probleme,mi s-ar părea chiar de rahat să vină un șofer care practică de 15-20 ani extern TIR si sa-i dea inapt ca nu a văzut 2 sau 5 planșe din acest test ca așa i se scoală unui medic sictirit si lipsit de logică sau gandire.Oricum sunt învechite testările astea,iar în România sunt chiar irelevante atât timp cât se da spaga sa iei permis,sau conduci fara permis…etc.Sanatate,Bafta Si Drumuri Bune La Toți Colegii!!

Lasă un comentariu